Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod
10-06-2024

Etažovi 12. Dani Otvorenih Vrata

Preduzeće Etaž d.o.o. sa dvadeset poslovnih centara širom Srbije i 180 zaposlenih je jedna od vodećih firmi u prodaji opreme za grejanje, vodovod i klimatizaciju. Uspešno posluje 34 godine, a ove godine je organizovala svoj 12. po redu – kućni sajam „ETAŽ - DANI OTVORENIH VRATA“ koji se održao od 5. do 6. juna u sedištu firme, u Vrčinu. Na 24 štanda naših dobavljača posetioci iz svih krajeva Srbije i regiona imali su priliku da se upoznaju sa novostima iz prodajnog asortimana. 


Organizovan je i niz predavanja za instalatere, kao i edukativni treninzi, a naravno bilo je vremena i za zabavu i druženje. 


Izuzetno su bila posećena predavanja za instalatere koja su ovom prilikom organizovale kolege iz kompanija Centrometal, Bosch, LG Electronics i Vaillant, Na štandu Interplast-a održano je više praktičnih predavanja na kojima je instalaterima prikazana predizolovana PPR cev kao i način spajanja velikih dimenzija.


Grohe, Rems, Caleffi i Kan Therm su u okviru postavki na infomobilima na praktičan način prikazali novosti iz svog proizvodnog programa. 
Zanimljivo je bilo i na štandovima LGa, Sabiana, Centrometal i Fischer.

Ovakvo okupljanje je i prilika da se dobavljači zahvale instalaterima na saradnji, tako da su najbolji instalateri opreme Bosch nagrađeni profesionalnim alatima. 


Bilo je vremena i za zabavu, pa je Fondital organizovao takmičenje u stonom fudbalu i pikadu, Rehau u brzom lomljenju cevi, Slovarm aparat (kran) za izvlačenje nagrada i Herz igru "Zavrti i osvoji".

Uzbudljivo je bilo na štandu Grundfoss gde je tradicionalno organizovan edukativni trening i takmičenje u brzoj zameni pumpi. Najspretniji su osvojili vredne nagrade, ali je najbitnije da su se svi su dobro zabavili. 


Nagradne igre za sve prisutne goste su se organizovale na štandovima Herz, Vaillant, Fondital, Fischer, Metalac i Slovarm, tako da su svi imali priliku da dobiju interesantne i vredne poklone. Na manifestaciji su još učestvovali i uspešno se predstavili firme Mikoterm, Termorad, Henco, Siemens i Te-Sa . 

Ove godine sa ponosom smo predstavili nove programe Ruck i Victaulic, koji su takodje imali uspešano organizovane štandove.Gosti sajma su bili i prof. Tamara Bajc sa studentima treće godine OAS i prve godine MAS Modula za Termotehniku Mašinskog fakulteta u Beogradu, za koje je ovom prilikom bilo organizovano predstavljanje firmi izlagača, da bi kasnije na štandovima bili u prilici da se praktično upoznaju sa prikazanim proizvodima i sistemima grejanja i klimatizacije. 


Kao i prethodnih godina tu je bio i "BeerBulli" na kome su posetioci mogli da se posluže craft pivom domaće pivare "Dogma" i "Gwint" kao i sladoledžinica "Crna Ovca".


Tradicionalno na Danima otvorenih vrata se dodeljuju i jubilarne nagrade zaposlenima u Etažu. Ove godine nagrade za 10 godina rada dobile su kolege Nemanja Ostojin i Nestor Kaljević, dok je kolega Dejan Stanišić dobio nagradu za 20 godina rada u Etažu.


Nakon zvaničnog dela, svakog dana je bila organizovana druženje do kasno u noć... Hvala svima koji su učinili da naš sajam bude ovako uspešan. Vidimo se sledeće godine !

Snimak manifestacije možete pogledati ispod:  


Povratak na Vesti