Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod
15-01-2024

Fondital radijatori i sušači u boji!

BLITZ SUPER B4

Blitz Super B4 proizilazi iz istraživačkog projekta čiji je cilj optimizacija performansi radijatora kako bi se ponudio proizvod sa visokim mehaničkim i energetskim sposobnostima. Prisustvo otvora sa zadnje strane radijatora omogućavaju poboljšanu razmenu toplote konvekcijom zbog čega je idealan i za aplikacije na niskim temperaturama.

Najsavremenija tehnologija izrade radijatora, zaštićena sa tri međunarodna patenta, bez zavarenih spojeva i neravnina. Radijatori trpe radni pritisak od 16 bara, a u fabrici su svi ispitani na pritisak od 24 bara, pa ova visoka izdržljivost preporučuje radijatore za instalaciju u višespratnim zgradama. Dostupan u 8 boja, pa se lako uklapa u svaki prostor. Isporučuje se u jedinicama od 3 do 14 sekcija.

CLASSIC

Pure White

Code 04

Neutral White

Code 06

Silver

Code 07

Graphite

Code 3R

Slate grey

Code 3B

Black Coffe

Code 3V

Bronze

Code 08

SPECIAL

Hammered Black

Code 17

Pure Metal

Code 18

GARANTOVAN KVALITET

Na sve modele BLITZ SUPER B4 i GARDA S90 garantuje se 10 godina od datuma ugradnje na greške u proizvodnji, pod uslovom da je montaža obavljena u skladu sa važećim normama i uz poštovanje uputstava koja se odnose na ugradnju, ispravnu upotrebu i pravilno održavanje. Najsavremenija tehnologija zaštićena sa tri međunarodna patenta.

GARDA S90

Glavna karakteristika GARDA S/90 je optimalna ušteda prostora jer se vertikalno proteže. Kombinuje se sa bilo kojim stilom opremanja. Dostupan u 7 boja, pa se savršeno uklapa u svaki prostor. Početni izgled radijatora je sačuvan tokom vremena zahvaljujući dvostrukom farbanju, prvo, u kupatilu za anaforezu, ključno za zaštitu metala, a zatim drugo izvedeno prskanjem, Ovim se povećava stepen zaštite i daje proizvodu željeni izgled u smislu estetske završne obrade.

Radijator je visokih mehaničkih performansi, tako da je maksimalni radni pritisak 16 bara. U fabrici su svi ispitani na pritisak od 24 bara, a očekivani pritisak prskanja je čak 60 bara. Visoka izdržljivost preporučuje ove radijatore za instalaciju u višespratnim zgradama.Isporučuje se u jedinicama od 3 do 6 sekcija, a u okviru isporuke i usmerivač vode.

CLASSIC

Pure White

Code 04

Neutral White

Code 06

Silver

Code 07

Graphite

Code 3R

Slate grey

Code 3B

Black Coffe

Code 3V

Bronze

Code 08

SPECIAL

Hammered Black

Code 17

COOL

COOL kupatilsi radijator je odlično rešenja za opremanje kupatila, a koja su dostupna u širokom spektru završnih obrada i dimenzija: 20 modela, dostupnih u 18 boja, međusrednje rastojanje između 400 i 600, visine od 858 do 1740 i dve vrste hidrauličnih priključaka (tradicionalni i centralni odozdo).. Elegantna COOL kolekcija nudi inovativna i patentirana tehnička rešenja.

Iznutra zaštićen Aleternum premazom, pa predstavlja aluminijumski radijator sa povečanom antikorozivnom otpornosti zbog čega se preporučuju u sistemima daljinskog grejanja (zgrade priključene na toplanu). Početni izgled je sačuvan tokom vremena zahvaljujući dvostrukom farbanju, prvo, u kupatilu za anaforezu, ključno za zaštitu metala, a zatim drugo izvedeno prskanjem, Ovim se povećava stepen zaštite i daje proizvodu željeni izgled.

CLASSIC

Pure White

Code 04

Neutral White

Code 06

Silver

Code 07

Graphite

Code 3R

Slate grey

Code 3B

Black Coffe

Code 3V

Bronze

Code 08

STYLE

Light Shell

Code 09

Light Grey

Code 10

Midnight Green

Code 12

Midnight Blue

Code 11

Black Raven

Code 3L

Chocolate

Code 13

Cinnamon

Code 14

Forest Green

Code 16

Dusty Rose

Code 15

SPECIAL

Fondital Red

Code 2A

Hammered Black

Code 17

GARANTOVAN KVALITET

Svi modeli COOL imaju garanciju 12 godina od datuma ugradnje na greške u proizvodnji, pod uslovom da je instalacija obavljena u skladu sa važećim normama i uz poštovanje uputstava koja se odnose na instalaciju, ispravnu upotrebu i pravilno održavanje. Dvostruki premaz za trajnu završnu obradu: anaforeza + praškasti premaz.

Povratak na Vesti