Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod

Grundfos - Pumpe za sisteme grejanja

Pumpe za sisteme grejanja

Grundfos cirkulacione pumpe dizajnirane su za najbolju efikasnost u klasi sa jednostavnim održavanjem. U poređenju sa klasičnim cirkulacionim pumpama, one smanjuju potrošnju energije do 80% uz rad bez buke. Ovde možete pronaći odgovarajuću cirkulacionu pumpu za vaše potrebe za grejanjem, hlađenjem i recirkulacijom tople vode.

ALPHA

ALPHA su visokoefikasne cirkulacione pumpe sa promenjivom brzinom namenjene za grejanje, klimatizaciju i sisteme tople vode za domaćinstvo. Pumpe su jednostavne, brze i lake za instalaciju i rad.

MAGNA

Iskoristite inteligentna rešenja i upravljanje pomoću MAGNA asortimana Ako imate zahtevne potrebe, asortiman MAGNA Vam nudi rešenja. Ove cirkulacione pumpe nude idealno rešenje, bez obzira da li je potrebna zamena pumpi ili želite vrhunsku efikasnost u novoj zgradi. Raspon MAGNA pumpi nudi mnoštvo inteligentnih rešenja koja će vam pomoći kada vam je potreban najnapredniji nadzor i kontrola ali i za najjednostavnije aplikaci

GRUNDFOS Pumpa MAGNA1 25-80 GRUNDFOS Pumpa MAGNA1 25-80

Šifra: GR402242

GRUNDFOS Pumpa MAGNA3 32-60 GRUNDFOS Pumpa MAGNA3 32-60

Šifra: GR402330

UPS

Cirkulaciona pumpa sa tri brzine koja odgovara svim zahtevima UPS je trostepena cirkulaciona pumpa dizajnirana za cirkulaciju tečnosti u sistemima grejanja i klimatizacije. Koristi se u otvorenim i zatvorenim sistemima, tip sa vlažnim rotorom, pumpa i motor čine integrisanu jedinicu bez zaptivke vratila i sa samo dva zaptivača za zaptivanje. Ležajevi

COMFORT

Uštedite vodu i energiju sa cirkulacionim pumpama COMFORT COMFORT cirkulacione pumpe mogu učiniti da čekanje tople vode postane prošlost za vaše kupce. Trenutno isporučujući toplu vodu do slavina i tuševa, COMFORT asortiman smanjuje i potrošnju energije i vode. Zahvaljujući uključivanju povratne cevi, COMFORT pumpe imaju mogućnost da obezbede toplu vodu celoj zgradi u trenutku, eliminišući skupo i pomalo dosadno čekanje da se voda na slavinama ugreje. Jednostavno rečeno, troškovi su smanjeni bez ugrožavanja komfora dobijanja trenutne tople vode.