Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod
30-03-2023

Grundfos regulaciona jedinica MIXIT

mixit

MIXIT

Grundfos MIXIT je sve-u-jednom hidraulički krug sa mešanjem sa fleksibilnim opcijama i funkcijama dizajniranim da zadovolje sve potrebe sistema grejanja i hlađenja. MIXIT ima ugrađeni aktuator, kontroler i senzore i na taj način čini projektovanje, instalaciju i rukovanje hidrauličkim krugovima sa mešanjem jednostavnim i lakim.

DIZAJNIRANJE OPTIMALNOG REŠENJA ZA HIDRAULIČKE KRUGOVE SA MEŠANJEM

Tradicionalni hidraulički krug sa mešanjem sastoji se od mnogo kompometni koje sve treba da rade kao jedna. Zbog ovako velikog broja komponenti veliki je izazov dimenzionisanje i projektovanje sistema za odgovarajuću primenu.

Grundfos MIXIT rešenje prevazilazi ovaj izazov. Kombinovanjem tradicionalnih 8-12 komponenti u "sve-u-jednom" rešenje, MIXIT ne samo da čini mehaničko, električno i hidrauličko projektovanje mnogo lakšim, već i značajno smanjuje vreme instalacije i puštanja u rad do 50%.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

karakteristike

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Sastavljeno od 8-12 komponenti u jedno prefabrikovano i testirano rešenje. 50 % kraće vreme instalacije i puštanja u rad.

karakteristike

VISOKE PERFORMANSE

Besprekorna interakcija komponenti sistema i integrisanog senzora protoka.

karakteristike

VIŠE PODATAKA, BOLJA KONTROLA

+100 raspoloživih podataka, 100 % mogućnost puštanja u rad i optimizacije van lokacije.

RADNO PODRUČJE I OPSEG PROTOKA

*Skroluj na desno za pregled celog grafikona ⟶

tabela

JEDNOSTAVNO PUŠTANJE U RAD SA GRUNDFOS GO REMOTE

MIXIT integriše regulator temperature, 2-kraki ili 3-kraki ventil, aktuator, balansni ventil i senzore u jednu “plug and play” komponentu. Ovo omogućava instalaterima da izgrade optimalni hidraulički krug sa mešanjem na najbrži i najlakši mogući način, a zahteva samo dve komponente – Grundfos MIXIT jedinicu i Grundfos MAGNA3 ili Grundfos TPE3 pumpu.

MIXIT PROIZVODI U NAŠOJ PONUDI

Povratak na Vesti