Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod
09-06-2023

Etažovi Dani otvorenih vrata - 11. put

Preduzeće Etaž d.o.o. sa dvadeset poslovnih centara širom Srbije i preko 160 zaposlenih je jedna od vodećih firmi u prodaji opreme za grejanje, vodovod i klimatizaciju. Uspešno posluje 33 godine, a ove godine je organizovala svoj 11. po redu – kućni sajam „ETAŽ - DANI OTVORENIH VRATA“ koji se održao od 7–8. juna u sedištu firme, u Vrčinu. Na preko 30 štandova posetioci iz svih krajeva Srbije i regiona imali su priliku da se upoznaju sa novostima iz prodajnog asortimana. 


Organizovan je i niz predavanja za instalatere, kao i edukativni treninzi, a naravno bilo je vremena i za zabavu i druženje. 

Izuzetno su bila posećena predavanja za instalatere koja su ovom prilikom organizovale kolege iz kompanija Centrometal, Bosch, LG Electronics, Vaillant, Grundfos i Interplast. 


Grohe, Fondital, Rems, Caleffi i Kan Therm su u okviru postavki na infomobilima na praktičan način prikazali novosti iz svog proizvodnog programa. 

Zanimljivo je bilo i na štandovima LGa, Sabiana, Centrometal, Fischer, Interplast. 


Ovakvo okupljanje je i prilika da se dobavljači zahvale instalaterima na saradnji, tako da su najbolji instalateri opreme Bosch nagrađeni profesionalnim alatima. 


Bilo je vremena i za zabavu, pa je Grohe organizovano takmičenje u košarkaškim slobodnim bacanjima, a Fondital turnir u stonom fudbalu. 
Uzbudljivo je bilo na štandu Rehau gde je tradicionalno organizovano zabavno takmičenje, dok je Grundfos organizovao edukativni trening i takmičenje. Najspretniji su osvojili vredne nagrade, ali je najbitnije da su se svi su dobro zabavili. Nagradne igre za sve prisutne goste su se organizovale na štandovima Herz, Vaillant, Fondital, Fischer, Metalac i Slovarm, tako da su svi imali priliku da dobiju interesantne i vredne poklone. Na manifestaciji su još učestvovali i uspešno se predstavili firme Mikoterm, Termorad, Esbe, Tiemme, Schiedel, Henco, Siemens, Te-Sa, Bonamini, Tim Sistem, Sanica, FAF, Energo System, Loctite, Meta group i Sitem. 
Gosti sajma su bili i prof. Tamara Bajc sa studentima završnih godina Termotehnike Mašinskog fakulteta u Beogradu, za koje je ovom prilikom bilo organizovano predstavljanje firmi izlagača, da bi kasnije na štandovima bili u prilici da se praktično upoznaju sa prikazanim proizvodima i sistemima grejanja i klimatizacije. 


Kao i prethodnih godina tu je bio i "BeerBulli" na kome su posetioci mogli da se posluže craft pivom domaće pivare "Dogma". Osim toga ove godine nam se na sajmu pridružila sladoledžinica "Crna Ovca"


Tradicionalno na Danima otvorenih vrata se dodeljuju i jubilarne nagrade zaposlenima u Etažu. Ove godine nagrade za 10 godina rada dobile su četiri kolege, za 20 godina pet kolega i kolega Branko Računica koji je dobio nagradu za 30 godina rada u Etažu.

Nakon zvaničnog dela, svakog dana je bila organizovana druženje do kasno u noć... Hvala svima koji su učinili da naš sajam bude ovako uspešan. Vidimo se sledeće godine !

Video manifestacije možete pogledati ovde:Povratak na Vesti