Kategorija

Brend

Prijava
Zaboravili ste lozinku?

Prijava na sajt je moguća samo za saradnike Etaža (B2B)

Grejanje Grejanje
Vodovod Vodovod
10-12-2023

Etaž na 54. kongresu KGH

54. Međunarodni kongres i izložba o KGH održana je od 06. - 08. Decembra 2023. godine. Izložba je održana u prostorijama Beogradskog sajma u Hali 4. 


Etaž je predstavio interesantene proizvode Centrometal, Fondital, LG i Sabiane, a po prvi put smo predstavili Interplast Aqua Plus sistem, industrijski predizolovana cevovodna mreža, dizajnirana za unutrašnje, spoljašnje i podzemne instalacije, Sa Aqua Plus sistemom je sertifikovana ušteda energije, trajnost tokom vremena, a mehanička opterećenja, vlaga i sunčevo zračenje (UV) ne utiču na njih. Novi sistem premašuje uobičajene zahteve za izolacijom i nudi manje linearno širenje. Aqua-plus cevi i fitinzi izrađeni su od polipropilena Random (Type 3) i mogu se koristiti za vodovodne, grejne i rashladne sisteme. Napredna struktura materijala i površinska tekstura osiguravaju male frikcione sile kao i neznatne padove pritiska, a značajna je i redukcija nivoa buke.


Od italijanskog brenda Fondital, Etaž je izložio nove radijatore i sušače peškira u boji, više o njima pogledajte OVDE.

Podsetili smo i na Centrometal peći na pelet Z6 i Z12 vrhunskog dizajna i visoke efikasnostni, Više o njima možete pronaci OVDE.


Prikazan je i najznačajnije iz programa LG klima uređaja, kao i toplotna pumpa Therma V na setu Fischer nosača za toplotne pumpe za ravan krov. 

Sabiana fan coil uređaj Whisper,  izuzetno tanak, elegantnog dizajna i malih dimenzija, rešenje za rezidencijalne objekte.  

Naravno, bilo je i lepo druženje. Vidimo se sledeće godine.Povratak na Vesti